TÓTH GYULA

Full text search

TÓTH GYULA
TÓTH GYULA (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Asszony! Fogadóórákon vagy akár utcai beszélgetések során igazolják, hogy a tisztelt Ház elé hozott probléma valóban, ahogy ön is erre válaszolt, nem új keletű. Arról azonban már sokkal kevesebbet tudnak, hogy született-e egyáltalán valamifajta intézkedés a fémtolvajlás megállítására, megfékezésére. Válaszát ezért is köszönöm, mert ez egy szélesebb körű tájékoztatásra is lehetőséget ad.
Az évente többszöri razziaszerű ellenőrzés és az ön által említett intézkedések minden bizonnyal hozzájárulnak ahhoz, hogy a fémtolvajlás csökkenjen. Persze, azt is tudjuk valamennyien, akik itt vagyunk, hogy az ellenőrzéssel vagy csak az ellenőrzéssel ez a probléma igazából nem állítható meg, számos más tényező is kell és szükséges ehhez. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Sokan tudjuk, hogy ha valamit el akarnak lopni, akkor akár új ötleteket is kitalálnak. Minden bizonnyal erre is van példa.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit