PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tóth Károly képviselőtársam hozzászólásakor nyomtam meg a kettőperces hozzászólási lehetőség kapcsán a gombot.
Sajnálom, hogy a képviselőtársam elment, mert így csak arrafelé nézve tudom kérni a képviselőtársamat, hogy lehetőleg azt a képviselőtársunkat, aki nincs az ülésteremben, ne szólítsuk meg, gondolok itt Salamon László képviselőtársunkra, aki nem tartózkodott az ülésteremben, és így nem tudott reagálni Tóth Károly képviselőtársunknak a feltevésére. Próbáljunk meg arra szorítkozni, hogy azon képviselőtársainkat szólítsuk meg, akik az ülésteremben tartózkodnak.
Egyébként mélységesen fel vagyok háborodva azon, hogy a módosító javaslatok beterjesztői közül se Csiha Judit, se Tóth Károly, se dr. Wiener György képviselőtársam nem tartózkodik az ülésteremben, így nem tudom, hogy kivel lehet vitatkozni; mi, ellenzéki képviselők, egymással biztos, hogy nem szeretnénk vitatkozni. Jó volna, ha a módosító javaslatok előterjesztője az ülésteremben tartózkodna, mert akkor el tudnánk mondani azt, hogy mi az álláspontunk a beterjesztett módosító javaslatokról.
Köszönöm a megtisztelő figyelmüket. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit