SZABADOS TAMÁS

Full text search

SZABADOS TAMÁS
SZABADOS TAMÁS oktatási minisztériumi államtitkár: Az árakról a közbeszerzési eljárás döntött, kedves képviselő úr, azt nem lehet összevissza változtatni. Valóban, néha előfordulhat az az eset is, hogy a piacon esetleg olcsóbban is be lehetne szerezni a PC-ket.
Ami néhány olyan kérdését illeti, hogy mit emelt és mit nem ez a kormány: a családi pótlék négy év szünet után tavaly önmagában is emelkedett, dupla családi pótlék van augusztusban. Az ösztöndíjak négy év után 30 százalékkal emelkedtek. Az a bizonyos diákigazolvány, amellyel úgymond megnyomorítjuk a diákokat, 80 forinttal emelkedett. Idáig 280 plusz 140, tehát 420 forint volt az eljárási díj, most 500, de ez hat évre szól. 80 forint/6 év, azt hiszem, ez az áremelés, mivel a diákigazolvány anyagára nőtt, elhanyagolható.
Ami a diákhitelt illeti: valóban nőtt a diákhitel kamata, méghozzá a szerint az automatizmus szerint, amit önök a törvényben kikötöttek, hogy változó kamatozású lesz a diákhitel, ami követi a piaci kamatok mozgását. De ezt az önök kormánya döntötte még el.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP soraiból.)
(17.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit