DR. SZANYI TIBOR

Full text search

DR. SZANYI TIBOR
DR. SZANYI TIBOR földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Harmadszor is azért állok fel, hogy elmondjam, továbbra sem a vonatkozó tárgyról folyik a vita.
Egyébként Font Sándort emlékeztetném arra, hogy nem állítottam, hogy az ön gazdasága fagykártámogatásokat vett fel, hanem kérdeztem, hogy rendben van-e. (Domokos László: Jaj!) Ön válaszolt, hogy igen. Úgy gondolom, hogy a lovagiasság szabályai szerint ez a parlamentben elhangzott. A kérdésre ön válaszolt, és most egyébként azt is mondta, hogy nagyon büszke arra, hogy felvette ezt a fagykártámogatást. (Font Sándor: Nem kell kiforgatni a szavaimat, államtitkár úr!) Nem forgatom ki, csak annyit mondok, ami itt elhangzott. (Font Sándor: A gazdálkodásra vagyok büszke! - Az elnök csenget.)
Egyébként még egyszer szeretném elmondani, hogy amit Járvás képviselő kolléga hiányolt, az az volt, hogy ő szeretné azt tudni, hogy az egyes cégeknél hogyan, milyen körülmények között, mit is konszolidáltak, mi tette szükségessé, egyáltalán elemző jellegű kérdést tett fel, amit egyébként - attól tartok - semelyik cég esetében csak úgy, adatvédelmi megfontolások nélkül a nyilvánosság előtt igényként megjeleníteni nem túl szerencsés dolog, tekintettel arra, hogy bármelyik cég nyilvánvalóan hozzájárulását adhatja ahhoz, hogy az ő adatait közzétegyék, vagy azzal bárki bármilyen elemzést csináljon. Csak ez nem olyan automatikus, hogy én százötezer gazdálkodónak a gazdálkodását ismertetem, ahhoz képest a hitelállományát, meg hogy most akkor mekkora állományhoz képest konszolidált, és mekkora összeget konszolidált s a többi.
Ezek, kérem tisztelettel, önök számára, a képviselők számára hozzáférhetők (Babák Mihály: Közpénz, üvegzseb!), önök kíváncsiskodnak. Várjuk önöket szeretettel a minisztérium épületében, de hangsúlyozom, ez nem az a dolog, amit a minisztériumnak kötelessége lenne ilyen terjedelmességgel nyilvánosságra hozni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit