JÁRVÁS ISTVÁN

Full text search

JÁRVÁS ISTVÁN
JÁRVÁS ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Az államtitkár úrnak ama kijelentése indukálta a felszólalásomat, hogy 105 ezer ember hitelkonszolidációjáról nem lehet itt a parlamentben beszámolni. Nem is kértem ezt, tisztelt államtitkár úr. Ezt egy kiadványban meg kell jelentetni. És azt se mondom, hogy minden őstermelőt, aki beintegráltként szerepel valahol, arról külön-külön, elég, ha csak az integrátorról van szó. Ugyanis, ha ez nem jelenik meg ezen a szinten, akkor én joggal feltételezhetem, mint ahogy sokan feltételezzük, hogy ez a hatvanegynéhány milliárd nem is lett kiosztva, ebből csak valamennyi lett kiosztva. Ezt a Mezőgazdasági Értesítőben meg lehet jelentetni megyékre lebontva, a nagyobb gazdasági vállalkozásokat önállóan, akik beintegráltként szerepelnek valamelyik nagyobb integrátornál, ott pedig közösen jelentetjük meg. Ez nem is 105 ezer, ezt néhány ezer adattal meg lehet jelentetni, néhány oldalon, nem pedig tételesen, ábécésorrendben felsorolva.
Nem ezt kértük, államtitkár úr, hanem hogy ez legyen meg, hiszen ha ezzel az egyetlenegy dologgal, információval meg lehetne oldani ezt a problémát… - de valamiért nem akarják. Valószínűleg azért, mert kampánypénzeket takar, valószínűleg nem lett kifizetve mind a hatvanegynéhány milliárd forint, és valószínűleg azért, államtitkár úr, mert valami takargatnivaló mindenféleképpen van itt.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit