DR. CSILLAG ISTVÁN

Full text search

DR. CSILLAG ISTVÁN
DR. CSILLAG ISTVÁN gazdasági és közlekedési miniszter: Akár én leszek a gazdasági miniszter, akár más, abban azért szeretném megnyugtatni, hogy ő is a szociálliberális koalícióhoz tartozó miniszter lesz, és ő épp annyira tartani fogja a szavát, mint amennyire én törekszem erre. (Közbekiáltás a Fidesz soraiból: Régen rossz!)
Következésképpen azt szeretném mondani, hogy az a kompenzációs rendszer, amelynek a kidolgozásával a kormány elé fogunk majd menni, azt tartalmazza, hogy 2004-ben ne kerüljön sor az önök időszakában elhalasztott, és “a kettős védelem helyett az egyszeres védelem sincs” elve alapján elhalasztott áremelés pótlására. Így 2004-ben az inflációval azonos mértékű áremelésre kerülhessen csak sor.
Sajnos, a kettős védelmet nem sikerült önöknek az elmúlt két év során megteremteniük, mi erre fogunk törekedni a következő időszakban is. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit