DR. KÖVÉR LÁSZLÓ

Full text search

DR. KÖVÉR LÁSZLÓ
DR. KÖVÉR LÁSZLÓ (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Ön csúsztat, mellébeszél, és mintegy mellékesen még szemtelenkedik is (Derültség a kormánypártok soraiban.), ami igazán nem helyénvaló egy olyan helyzetben, amelyre nem volt eddig példa az elmúlt tizenkét esztendőben. (Közbeszólások a kormánypártok soraiból.)
Önök erkölcsileg és anyagilag óriási károkat okoztak az APEH-nek, erkölcsileg és anyagilag óriási károkat okoztak a magyar gazdaságnak, mert kérem tisztelettel, vajon melyik befektető hozza a pénzét Magyarországra, ahol az APEH elnöke azt nyilatkozza, hogy minden kétséget kizáróan nem lehet azt mondani, hogy onnan nem kerültek ki adatok.
Tisztelt Miniszter Úr! Jobb lenne, ha még egyszer átgondolná a választ. Legközelebb megkísérelheti, hogy a helyes válaszokat megadja a költségvetési bizottság ülésén.
Nem fogadom el a válaszait. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit