DR. KÓRÓDI MÁRIA

Full text search

DR. KÓRÓDI MÁRIA
DR. KÓRÓDI MÁRIA környezetvédelmi és vízügyi miniszter: Szeretném még tisztelettel arról is tájékoztatni a képviselő asszonyt és a jelen lévő képviselőket, hogy a minisztérium, éppen azért, hogy az ilyen kérdésekben az eddigieknél is sokkal szorosabb és jobb együttműködés alakuljon ki más tárcákkal, így például az egészségügyi tárcával, január 1-je óta környezet-egészségügyi miniszteri biztost alkalmaz.
A környezet-egészségügyi miniszteri biztos feladata éppen az, hogy ebben az esetben is úgy működjön együtt az egészségügyi tárcával, hogy adott esetben meg tudjuk duplázni azt a támogatást, azt a 300 ezer forintot, ami ma az egészségügyi tárca részéről rendelkezésre áll. Ha ehhez a forrásainkat egyesítjük, akkor nagyobb támogatást tudunk adni mindazoknak, akik a legkiszolgáltatottabb helyzetbe kerülnek, azért, hogy mindazoknak az egészségét meg tudjuk óvni, akiket viszont a kétütemű autók károsítanak.
Köszönöm a kérdését. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit