ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Remélem, üzbég partnereink nem fognak megsértődni a rövid expozé miatt. Tisztelt Országgyűlés! Írásban előre senki nem jelentkezett ehhez a napirendi ponthoz. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki 5 perces időkeretben felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezés nem érkezett, válaszolni ebben az esetben nem szükséges. Módosító javaslatot sem nyújtott be senki.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Részletes vitára módosító javaslat hiányában nem kerül sor. Kizárólag a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Megkérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Nincs jelentkező.) Nincs.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya és az Üzbég Köztársaság kormánya között a beruházások ösztönzéséről és kölcsönös védelméről Budapesten, 2002. október 28-án aláírt megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 298 igen szavazattal, 1 nem ellenében elfogadta az előterjesztést.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit