ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Köszöntöm valamennyi jelen lévő képviselőtársamat, köszöntöm a kormány tagjait, munkatársainkat és köszöntök mindenkit, aki figyelemmel kíséri mai ülésnapunk munkáját.
Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának 31. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Béki Gabriella jegyző asszony és Vidoven Árpád jegyző úr lesz segítségemre.
Kérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket, s azt gondolom, már szükségtelen is figyelmeztetnem önöket, hogy a csipkártyájukat helyezzék az olvasóba. S kérem képviselőtársaimat, hogy mobiltelefonjaikat kapcsolják ki az ülésteremben, de erre kérek mindenkit, aki az ülésteremben tartózkodik.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági elnöki értekezlet alapján tárgysorozatba-vételre, illetve ajánlás készítésére kijelöltem a bizottságokat, ami a belső számítógépes hálózaton elérhető.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit