DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelettel meghívom önt egy-két akcióra, vagy egy-két olyan rendezvényre, ahol az ügy fontosságára igyekszünk felhívni a figyelmet. Hozzáteszem, hogy hatályos jogszabályok vannak, amelyeket be kell tartani.
Az önkormányzatoknak államigazgatási eljárás keretében, igenis a levegőminőség megóvása érdekében, önkormányzati növényvédelmi intézkedéseket kell hozniuk. A gyommentesítés kötelező. Fel kell lépni a gondatlan földtulajdonosok, telektulajdonosok ellen. Azt gondolom, a szaktárcák abban elszántak, hogy érvényt is szereznek ennek az igénynek - többek között amivel az eseti bizottság, nemcsak a Fidesz képviselői, hanem mindenki más ezzel egyetértett.
Hadd mondjam el azt a pénzügyi források tekintetében, hogy megszavaztuk azt, hogy a Johan Béla Nemzeti Program keretében az adózó állampolgárok az adójuk 1 százalékát parlagfű-mentesítésre is felajánlhatják, ez is több száz millió forintot fog jelenteni, és az ezzel kapcsolatos propagandát és tájékoztatást elkezdtük. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit