SZALAI ANNAMÁRIA

Full text search

SZALAI ANNAMÁRIA
SZALAI ANNAMÁRIA (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Gyakran kellett és kell ma is elszenvednünk önöktől rágalmakat a közszolgálati televízió miatt. Amikor önök ellenzékben voltak, akkor különféle panamákkal, gyanús ügyekkel vádaskodtak, minden megalapozottság nélkül. Most is, ahelyett, hogy azonnal felállították volna a '97 óta felelős gazdasági vezetőt, számon kérték volna, inkább megjutalmazták azzal, hogy tévéelnökké választják. Itt az ideje egyébként, miniszter úr, hogy tőlünk mélyen és szomorúan fejet hajtva elnézést kérjenek a vádaskodásokért.
A felelősséget, mint mondottam, önöknek kell vállalni, hiszen a legnagyobb ellenzéki pártot szisztematikusan kiszorították a közmédiumok ellenőrzési lehetőségéből, és most még azt is elkövették, hogy az egyetlen embert, akit a Fidesz delegált a felügyelő bizottságba, felállították, hogy véletlenül se nézhesse meg azokat a szerződéseket, amelyeket a köztelevízió előléptetett, törvénytelen vezetője kötött például a miniszterelnök úr lányával vagy barátaival, vagy Friderikusz úrral, vagy Juszt úrral.
Válaszát természetesen nem tudom értékelni. Köszönöm. (Szórványos taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit