DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! A képviselő urat is szeretném arról megnyugtatni, hogy körültekintő módon kerül szabályozásra a folyamatban lévő kérdések kezelése - ha lesz új szabályozás. Ha lesz új szabályozás, akkor ezekre a dolgokra megfelelőképpen, a jogállamiság követelményeinek megfelelően terjed majd ki a szabályozás.
És még egy dolgot szeretnék elmondani, nevezetesen azt, hogy nem szükségképpen restriktív minden olyan lépés - noha a képviselő úr szívesen állítja be így -, amely a meglévő rendszer hibáinak a kiküszöbölésére szolgál. A meglévő rendszerben a különböző pénzintézetek és a lakosság között a tapasztalatok alapján nem megfelelő arányban oszlik meg a támogatásoknak a felhasználása. Ez azt jelenti, hogy a támogatásokkal igazándiból nem a lakosság a kedvezményezett, hanem sokkal inkább a közreműködő szervezetek. Én úgy gondolom, egy kormánynak felelőssége, hogy erre reagáljon, és a szükséges lépéseket megtegye.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit