HERCZOG EDIT

Full text search

HERCZOG EDIT
HERCZOG EDIT (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszter Asszony! Emlékezzünk! Egy évvel ezelőtt nyolc emberéletet követelő szörnyű mészárlás történt egy Fejér megyei kisvárosban, Móron az Erste Bank helyi fiókjában. Olyan esemény, amelyről addig azt hittük, hogy nálunk nem történhet meg. Egy évvel ezelőtt a félelem néhány napra nemcsak a kisvárosba költözött be, hanem megrázta az országot. Egy évvel ezelőtt a magyar politikai élet valamennyi tényezője egyetértett abban, hogy minden embernek joga van a személyes biztonsághoz, a félelemmentes élethez. Egy évvel ezelőtt az akkori belügyminiszter gyors nyomozást ígért, és néhány órán belül már gyanúsítottak is voltak. Egy évvel ezelőtt az ORFK speciális nyomozó csoportot hozott létre az ügy felderítésére, a Legfőbb Ügyészségen pedig a kiemelt ügyek osztálya látta el a fokozott ügyészi felügyeletet. Egy évvel ezelőtt a pénzügyminiszter nyilatkozata szerint a banki alkalmazottak és ügyfelek élete és biztonsága a legfontosabb, ezért olyan megoldásokat kell találni, amelyek hatékonyan védik az embereket.
A bulvársajtó rendszeresen hírt adott az elmúlt hónapokban a nyomozás feltételezett, netán vélt eredményeiről. Tartozunk az áldozatok emlékének, a hozzátartozóknak és minden honfitársunknak azzal, hogy itt az ország színe előtt tájékoztatást kapjanak az akkori elhatározások megvalósulásáról.
Kérem belügyminiszter asszony megtisztelő tájékoztatását. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit