HERÉNYI KÁROLY

Full text search

HERÉNYI KÁROLY
HERÉNYI KÁROLY (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Miniszter Úr! Az megítélés kérdése, és nemcsak jogi, hanem politikai megítélés kérdése, hogy a törvénymódosítás, a Btk. módosítása a mi felfogásunkban enyhítés-e, az célszerű és jó lépés volt-e, a társadalom többségének számára hasznos volt-e vagy nem. Mi azt gondoljuk, hogy nem. De én az interpellációmba mást is belehelyeztem, és másra próbáltam felhívni a miniszter úr figyelmét.
Miután a kormány tagjai is szülők, apák és anyák, miután a legtöbbünk az, és mindenki az, talán közös felelősséget kellene érezni gyermekeink, a felnövekvő ifjúság sorsáért. Mert ugye azt a miniszter úr sem gondolja komolyan, hogy a tegnapi rendezvény a törvény előírásainak megfelelt ugyan, de áttételes módon nem szolgálta-e a light drogok használatának terjesztését, kedvezményezését, ami elutasítandó.
Mi azt vártuk volna a kormány tagjaitól, kormánypárti képviselőktől, akik egyébként megjelentek ezen a rendezvényen, hogy egyértelműen és egy emberként az ország választott vezetői utasítsák el ezt a magatartást. Miután nem ezt hallottam, a választ sajnos nem tudom elfogadni.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit