SZABÓ ISTVÁN

Full text search

SZABÓ ISTVÁN
SZABÓ ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Azt kell mondjam, egy cseppet sem sikerült a kételyeimet eloszlatnia, hiszen a mostani válaszában egy újabb ellentmondó nyilatkozatot tett a saját írásbeli válaszával kapcsolatosan, konkrétan a központosított közbeszerzésre vonatkozóan, hiszen az írásbeli válaszában azt állította, hogy központosított közbeszerzési eljárás keretében történt az eszközbeszerzés.
Egyébiránt pedig az az érzésem az írásbeli és a mostani válaszaiból is, hogy cseppet sem egy feltáró vizsgálatra törekszenek, mint ahogy azt az írásbeli válaszában említette, hanem egy botrányos ügy elsikálásában érintettek.
Emlékeztetni szeretném önt is és mindenkit arra, hogy a kormányváltást követően Keller László egy pitbull elszántságával vetette magát a kht.-ra, és a munkálkodása eredményeképpen sikerült is egy nevetséges, 170 ezer forintos gépjármű-javítási számla ügyében feljelentést tenni. Ezen ügy kapcsán, azt hiszem, egyetlen reményünk lehet, hogy tudomásom szerint az ügyben megtett büntető feljelentés (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) kapcsán a nyomozás fog majd sok mindent tisztázni ezzel az üggyel kapcsolatosan.
A válaszát nem tudom elfogadni, miniszter úr. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit