DR. ÓDOR FERENC

Full text search

DR. ÓDOR FERENC
DR. ÓDOR FERENC (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Legyen szabad még egy percre a figyelmüket és türelmüket igénybe vennem. A 154. számú módosító javaslat nem kapta meg a támogatást az előterjesztő részéről, és a bizottságok sem támogatták. Egy apróságra szeretném felhívni a figyelmet, és ahogy itt már elhangzott, bizottsági módosítóként jöhetne be.
Rakamaz szerepel ebben az I/7. mellékletben, Aggtelek-Cserehátnál. Szlovákiába Bánréve, Putnok, Kelemér, Aggtelek; ismét Szlovákiába átlép, és utána az szerepel, hogy Rakamaz. Rakamaz a Tisza mentén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van, mert a folytatás úgy van, hogy Encs és Gönc. Tehát így jön össze az aggtelek-csereháti út, kerékpárút.
Arra szerettem volna csak felhívni a figyelmet, amikor a módosító javaslatom bent volt, hogy a Rakamaz helyesen Rakacát akarja jelenteni, azt hiszem. A térkép ismeretében ezt tudom mondani, úgyhogy fogom majd kérni az elnököt, a területfejlesztési bizottság elnökét, Szabó György urat, hogy ebben, ha lehetséges, ne legyen hibás ez az I/7. melléklet ezzel az egy települési névvel.
Köszönöm szépen megtisztelő figyelmüket.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit