DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Balla képviselőtársam megelőzött, magamnak is az a meggyőződésem, hogy a magyar háztartásoknak eddig is jelentős energiaköltségeit a most tervezett földgázár-emelések tovább fogják növelni nemcsak a közvetlen hatásukban, hanem, gondolom, abban a mindnyájunk előtt világos szituációban, hogy az energiaárak gyakorlatilag minden más termék és szolgáltatás árában viszonylag nagyon gyorsan megjelennek. Éppen ezért a magam részéről is nagyon fontosnak tartom, és az általános vita keretei között a mai nap folyamán egy rövid kétpercesben igyekeztem magam is hangsúlyozni, amit Dávid képviselő úr igen részletesen és számomra rendkívül szimpatikusan kifejtett.
(19.30)
Úgyhogy csatlakozva Balla képviselő úrhoz, én is azt tudom mondani, hogy amennyiben ezek a javaslatok módosítókként megjelennek, akár az ellenzék oldaláról, vagy ha szakmailag azok kerekebbek, akkor a képviselő úr megfogalmazásában, meggyőződésem, hogy ezek szakmai támogatására mi készen állunk, és készséggel támogatni fogjuk ezeket a javaslatokat.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit