DR. CSILLAG ISTVÁN

Full text search

DR. CSILLAG ISTVÁN
DR. CSILLAG ISTVÁN gazdasági és közlekedési miniszter: A MÁV esetében, mert hiszen erről van szó, azt a megoldást választotta a tárca, hogy átrendezte a hatásköröket és a szerződéskötési jogokat, következésképpen ilyen összegű vagy ilyen jelentőségű kérdéseknél szükséges az igazgatóság folyamatos tájékoztatása, tehát nem egyszemélyi hatáskörben és ezáltal a belső és a külső nyilvánosság elől elzárva maradnak az ehhez hasonló ügyek. Ezt a gyakorlatot kiterjesztettük nemcsak a MÁV-ra, hanem valamennyi hozzánk tartozó vállalatra is, tehát ez mintegy prevenciós eszköz és szervezés.
Ami pedig azt illeti, hogy előfordulhattak-e akár a MÁV-nál vagy pedig más vállalatoknál ehhez hasonló ügyek és esetek, ennek a kiderítésére a belső ellenőrzés folyamatosan felülvizsgálja azokat a szerződéskötéseket és kifizetéseket, ami ebben a periódusban, mint amikor erre az ügyre is sor került, éppen ebben az időszakban előfordult, és ennek alapján próbáljuk meg tovább folytatni a vizsgálatokat.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit