ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Határozathozatal előtt képviselőcsoportonként egy felszólalásra van lehetőség. Megkérdezem önöket, kívánnak-e ezzel a lehetőséggel élni. (Nincs ilyen jelzés.) Nem kívánnak.
Tisztelt Képviselőtársaim! Most a határozathozatal következik. Kérdezem tehát önöket, elfogadják-e a házbizottság T/7929/1. számú javaslatát. Kérem, szavazzanak, a minősített többség szabályai szerint! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 323 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett a Házszabálytól való eltérést elfogadta.
Tisztelt Képviselőtársaim! Az előterjesztés tárgyalására 17. napirendi pontként kerül majd sor. Először az előterjesztő tízperces időkeretben ismerteti az expozét, majd az együttes vitában a frakciók első körben ötperces, második körben pedig kétperces időtartamban szólnak, a házbizottsági megállapodásnak megfelelően.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit