ELNÖK (dr. Világosi Gábor)

Full text search

ELNÖK (dr. Világosi Gábor)
ELNÖK (dr. Világosi Gábor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az APEH-nek a felszámolás alatt álló szervezetekkel szemben fennálló, a központi költségvetést, az elkülönített állami pénzalapokat, illetőleg a Nyugdíj-biztosítási és Egészségbiztosítási Alapot megillető követeléseivel kapcsolatos engedményezési joga gyakorlására, valamint a követelések érvényesítésének intézményrendszerére vonatkozó jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/15946. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/15946/3. számon kapták kézhez.
Indítványozom, hogy a részletes vitát a módosító javaslatok számára figyelemmel egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Kérdezem a tisztelt Házat, egyetért-e ezzel a javaslattal. (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés ezen indítványomat elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. és 2. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. (Jelzésre:) Megkérdezem Dobó László képviselő urat, hogy az ötperces időkeretben kíván-e felszólalni. (Dr. Dobó László: Nem, ügyrendi.) Nem, ügyrendi. Akkor parancsoljon, ügyrendi felszólalás következik.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit