CSABAI LÁSZLÓNÉ

Full text search

CSABAI LÁSZLÓNÉ
CSABAI LÁSZLÓNÉ (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Kedves Képviselőtársaim! Csak egy kérdésre szeretnék reagálni a félreértések elkerülése érdekében. A szociális törvény módosításában mi azt kezdeményezzük, hogy alanyi jogon egyforma családi pótlékot kapjon a szegényebb, a keresettel nem rendelkező, a dolgozó és a nagyobb keresettel rendelkező, de gyermeket nevelő család. Saját gyakorlatomból tudom mondani, hogy a legnagyobb gond akkor szokott lenni, amikor valaki 2-3 gyermeket nevel, megkapta a családi pótlékot, megkapta a gyermekvédelmi támogatást, megkapta a természetbeni juttatásokat, és ha mindezt összeszámította, és kiszámolta azt, hogy esetleg vonattal vagy busszal kell neki a munkahelyére járni minimálbérért, akkor nem volt annyi bérkülönbözet, hogy megérte volna elmenni dolgozni, mert azonnal kizárásra kerül a különböző szociális ellátásokból.
Ez a mostani módosítás pont azt szolgálja, hogy továbbra is megkapja ezeket a járandóságokat, tehát érdemes lesz elmenni dolgozni, amennyiben munkahelyet tudunk számára biztosítani. Az önök adókedvezményre vonatkozó támogatási rendszere pont azt a jövedelmi réteget zárta ki, vagy nem ösztönözte kellően a munkavállalásra, akiknek erre leginkább szükségük lett volna. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit