DR. KOVÁCS ZOLTÁN

Full text search

DR. KOVÁCS ZOLTÁN
DR. KOVÁCS ZOLTÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Az önbizalom jó, ha van, de a túlzott önbizalom káros. Én nem arra voltam kíváncsi az interpellációmban, hogy mi történt 2001 óta, amit a polgári kormány bevezetett ebben a programban, és önök mit tettek az elmúlt esztendőben, hanem ellenkezőleg, arra voltam kíváncsi, hogy a 2007. esztendőben november hónapig miért nem került sor a pályázatok kiírására. Erre ön nem válaszolt.
Azt is megkérdeztem, hogy ki ezért a felelős: ön, a minisztere vagy valamelyik főosztályvezető? Erre sem válaszolt. Azok az emberek, akiknek penészesedik a fala, vagy a IV. emeleten ki kell nyitni az ablakot, mert 28 fokot nem bírnak tovább, a földszinten meg 17 fok van, azok az emberek várják ezt a pályázatot. Ön erre nem válaszolt. Önök ebben nem tettek semmit ebben az esztendőben. Új, friss pénz nem mozgott a költségvetésben, csak a determinációk. Nem is válaszolt, hogy mikor lesz kiírva legközelebb a pályázat. Ezért válaszát elfogadni nem tudom. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit