TÖRÖK ZSOLT

Full text search

TÖRÖK ZSOLT
TÖRÖK ZSOLT (MSZP): Miniszter Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A köztársaságra jelent veszélyt, és a köztársaság polgáraira az, hogyha bosszúszomjas, sértődött emberek a diktatúra eszközeivel élve megfigyeltetnek másokat, az a köztársaságra jelent veszélyt. (Font Sándor: Tegyél közzé egy kiáltványt! - Közbeszólások a Fidesz padsoraiban.)
Miniszter úr, amit elmondott, az alapján magam a múlt héten levelet írtam Jóri András adatvédelmi ombudsmannak, vizsgálja ki az ügyet. Az adatkezelési szabályok megsértése valószínűleg megtörtént, erről már Molnár Csaba miniszter úr is beszélt. Hogy bűncselekmény történt-e, nem az én dolgom megítélni, ezt a Magyar Köztársaság ügyészsége, a Magyar Köztársaság bírósága jogosult majd megítélni (Dr. Répássy Róbert: Bizony, bizony. - Közbeszólások a Fidesz padsoraiban.), hogy valóban bűncselekményt követtek-e el Orbán Viktor stábjának tagjai.
Az viszont aggodalomra ad okot, hogy megint olyan időket élünk, amikor azt figyelik, hogy mit telefonoztam, s mikor, miért, kinek. Aktákba írják, miről álmodoztam, s azt is, ki érti meg.
Miniszter úr, a válaszát elfogadom. Kérem, nyugtassa meg az embereket, nyugtasson meg, hogy biztonságban vagyunk! (Közbeszólások a Fidesz padsoraiban.)
Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit