DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! A Határtalanul-program jelenleg is és a jövőben is lehetőséget ad utazási irodák, autóbuszosok és szálláshellyel rendelkezők részvételére.
(14.30)
A tapasztalatok szerint az iskolák jelentős része nyitott, és örömmel fogadja a zömében kis- és közepes vállalkozások megkereséseit és ajánlatait. A pályázatban nyertes közoktatási intézmények felelős vezetői, iskolaigazgatók, intézményfenntartók - többségében önkormányzatok - megfelelő szervezési gyakorlattal és szakértelemmel rendelkeznek ahhoz, hogy kiválasszák a határon túli iskolai utazások során igénybe venni kívánt szolgáltatókat és szolgáltatásokat. Úgy gondolom, ez nem a kormány dolga, és kérem, hogy ezeknek a pályázóknak adjuk meg ezt a lehetőséget, a tartalmi céljaiban természetesen egyetértve az ön törekvéseivel is.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit