GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Salamon Képviselő Úr! Nagy tisztelettel kérem - és tudom, hogy rutinja van -, próbáljon már meggyőzni arról, hogy egy olyan képviselő, aki nem tagja az alkotmányügyi bizottságnak, minden egyes alkalommal végig kell hogy nézze, hogy az ajánlás meg az eredeti szöveg egyezik-e. (Dr. Salamon László bólint.)
Ön most bólogat, mondom hangosan, hogy a jegyzőkönyvben kellően bent legyen. Tisztelt Képviselő Úr! Ha ez így lenne, akkor az elnöki forgatókönyvben nem az lenne, hogy a 3-ast, 5-öst, 6-ost támogatja, hanem az irományszámokat mondanák. Tehát a Ház hosszú gyakorlatában mindig ajánlási pont van, és azokban a bizottságokban, ahol én több mint egy évtizedig dolgoztam, mindig ajánlási pontokról és nem irományokról szavaztunk.
Az előterjesztő szokta volt említeni a bizottsági vitában, hogy hopp, itt más szerepel, mint ami. De itt ezt nem jelezte senki, jelentem. Megnéztem a forgatókönyvben is. Még ugyanaz van benne, mint ami az ajánlásban.
Köszönöm szépen a szót, elnök úr. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit