MICHL JÓZSEF

Full text search

MICHL JÓZSEF
MICHL JÓZSEF (KDNP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Kedves Szilágyi György Képviselő Úr! 1998-ban én nem voltam képviselője a parlamentnek, de figyelemmel kísértem a működését. Nem emlékszem arra, hogy a jobboldali többségnek kétharmada lett volna az Országgyűlésben.
(23.00)
Sőt, úgy emlékszem, hogy egy olyan koalícióban kellett irányítsa az országot, amely rengeteg minden feltételnek meg igénynek kellett hogy megfeleljen. Tehát azt gondolom, hogy azon számon kérni ezt a mostani törvényt, finoman szólva is elég erős csúsztatás.
Kedves Képviselőtársaim! A vita közben az az érzetem erősödött meg, hogy nem véletlen, hogy a szocialista képviselők a vitát, ezt a mai vitát igyekeztek egy egész nappal eltolni. Ennek a vitának reggel 8 órakor kellett volna kezdődnie, és egyre inkább az az érzetem, hogy nem véletlen, és persze rá lehetett ezt kenni Esztergomra meg a köznevelési törvényre, amire aztán egyáltalán ide sem jöttek, Osztolykán Ágnes is pillanatok alatt elszivárgott innen, amikor a nagyon fontos köznevelési törvényt vitattuk, és azt mondták, hogy ezt nem szeretnék, hogy ez éjszaka történjen, micsoda egy dolog. Milyen érdekes, hogy sikerült odáig tornászniuk, hogy ez a mostani vita viszont ténylegesen éjszakára került, ahogy Rétvári Bence államtitkár úr is fogalmazott, sok órával később, mint ahogyan kellett volna. De azt gondolom, hogy még mindig időben vagyunk, merthogy az örökkévalóságnak dolgozunk, és legalább annak kell majd elszámolnunk mindenről, úgyhogy azt gondolom, még mindig időben van, hogy ezt a kérdést rendezzük.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit