ELNÖK (Balczó Zoltán)

Full text search

ELNÖK (Balczó Zoltán)
ELNÖK (Balczó Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Nemzeti Kulturális Alapról szóló 1993. évi XXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. L. Simon László és Puskás Imre képviselők, Fidesz, önálló indítványát T/4660. számon, az egységes javaslatot pedig T/4660/13. számon a honlapon megismerhették.
Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslat érkezett, most záróvitára kerül sor. Az alkotmányügyi bizottság a benyújtott módosító javaslatról elkészítette ajánlását, amely a T/4660/14. számon a hálózaton elérhető.
Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1. pontjára. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni a záróvitában. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, így, tisztelt Országgyűlés, most a határozathozatal következik.
A benyújtott módosító javaslatot az alkotmányügyi bizottság támogatja. Kérdezem önöket, elfogadják-e a támogatott indítványt.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatot 304 igen szavazattal, 15 nem ellenében, 37 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. Előtte megkérdezem, hogy a kormány álláspontját ki kívánja ismertetni. Tisztelt kormánytagok? (Soltész Miklós: Támogatjuk.) Jelzem önöknek, hogy ez egy kötelezettség. Igen, amennyiben megadhatnám a szót Soltész Miklós államtitkár úrnak, akkor az örökkévalóságnak is meg tudnánk őrizni a jegyzőkönyvben ezt a fontos támpontot.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit