DR. NAVRACSICS TIBOR

Full text search

DR. NAVRACSICS TIBOR
DR. NAVRACSICS TIBOR közigazgatási és igazságügyi miniszter: Köszönöm szépen a szót. Csak hogy egy kicsit talán megnyugtassam és a hevületét csillapítsam: a költségvetés tervezetét szeptember 30-éig kellett benyújtani az Országgyűlésnek, ez a megállapodás október 3-án született meg. Értelemszerűen - mint ahogyan én magam is azt többször elmondtam, de mások is elmondták - ezt a megállapodást, amennyiben az ezt alátámasztó törvények és jogszabályok megszületnek, akkor át kell vezetni a költségvetésen is. Önmagában egy politikai megállapodás nem bír jogi kötőerővel, ez egy politikai megállapodás, ezt követően a jogalkotáson ezt végig kell vezetnünk.
Még egyszer elmondhatom, de nem tudom ennél jobban kibontani. Hát értse meg, hogy törvényjavaslatok lesznek, rendeletjavaslatok lesznek, végrehajtási rendeletek, amelyek szabályozni fogják az egész folyamatot. Egy politikai megállapodáson ne kérjen számon egy mindenre kiterjedő szabályozást; akarategyezésről van szó, ezt foglalták írásba.
Köszönöm szépen a figyelmét. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit