KOVÁCS TIBOR

Full text search

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! A választ nem lehet elfogadni, érdemi választ az államtitkár úr nem mondott. Tisztelt Államtitkár Úr! Önök lopott pénzből csökkentik az államadósságot (Felzúdulás a kormánypártok soraiban.), és a Magyar Nemzeti Bank meglévő devizatartalékából, ami megvolt akkor, amikor a kormányváltásra sor került. (Taps az MSZP soraiban. - Közbekiáltás az MSZP soraiból: Hol a pénz?) Önök ehhez egy fillért nem tettek hozzá.
Milyen szerkezetátalakításról beszél ön, államtitkár úr? Sehol nem csináltak semmilyen szerkezeti változtatást, csak a gazdagoknak adtak egy nagyon kedvező személyi jövedelemadó-törvényt. Hol vannak a zseniális gazdaságpolitikai eredményeik, tisztelt államtitkár úr? Ott vannak, hogy az idén már újabb adókat kellett bevezetni, és a jövő évben sem számíthatunk másfél százaléknál nagyobb gazdasági növekedésre? Ezek a fantasztikus eredmények, államtitkár úr?
Nem lehet elfogadni ezeket a válaszokat. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit