DR. PAPCSÁK FERENC

Full text search

DR. PAPCSÁK FERENC
DR. PAPCSÁK FERENC (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Meg lettem szólítva, azért, és örülök neki, hogy lassan áthúzódunk a következő napirendi pontra.
Hadd szabadjon elmondani, mindig az a vád ér bennünket, hogy a Fidesz-frakció mindig szavazógépként működik. Engedje meg a képviselő asszony, hogy elmondjam, nem úgy működik. (Dr. Lamperth Mónika: A végszavazásnál.) A bírósági szervezetek elnöke volt oly kedves, és megkeresett engem azzal - egyébként teljesen más struktúrában gondolkodik a kormány a bírósági álláshelyek feltöltéséről -, mi pedig úgy gondoltuk, hogy az a több mint ezer ügy, amelynek a tekintetében pótolni kell a kieső bírák helyét... - egy bizottsági módosító indítvánnyal operáltunk, és ön is szemtanúja volt ennek, hogy akár a kormánnyal szemben is képviseltük azt az érdeket, hogy Békés megye kapjon három státust az átmeneti időszakra.
Úgyhogy nagyon szépen köszönöm, hogy ezt így felhozta, és hogy ezt itt el tudtam mondani. Tehát a szakmai szervezet ajánlása alapján sikerült rendbe tenni ezt a kérdést (Dr. Lamperth Mónika: Mégis lobbiztatok.) akár a kormánnyal szemben is, de hát nyilvánvalóan ezt majd megoldjuk a későbbiekben.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit