NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Sajnálom, hogy államtitkár úr nem értette meg, hogy a kérdés most már nem egy leszavazott javaslatra vonatkozik, hogy a reklámadóból való bevételt lehet-e arra fordítani, hanem a kérdésem egészen pontosan úgy hangzott, amit elnök úr is felolvasott, hogy hajlandó-e a kormány a reklámadó után az ingyeninternetet is bevezetni. Tehát akár más forrásból, de hajlandóak-e erre, vagy ahogy a továbbiakban kifejtettem, akár az internet használati árának csökkentése érdekében más eszközökhöz nyúlni?
Az iskolafejlesztés szép dolog, az ingyeninternet ezt is szolgálná, hiszen a távmunka, a távoktatás fellendülését is szolgálná, de az elektronikus közigazgatást is általánosabbá lehetne tenni, az egész magyar állam versenyképességét javíthatná. Az információhoz való hozzáférés a XXI. század társadalmának azért ugyanolyan alapvető fontosságú kelléke, mint a fűtés vagy a fürdővíz. Ezért kellene a szélesebb körű internet-hozzáférést, akár például a kiegyensúlyozott tájékoztatás megvalósulása érdekében is bevezetni, és alanyi jogon egy alapszintű szolgáltatást mindenkinek biztosítani, ha már a nyugati árak többszöröse itthon, Magyarországon az internet.
Kíván-e ezen változtatni a kormányzat? Ez a fő kérdésem. (Taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit