DR. HENDE CSABA

Full text search

DR. HENDE CSABA
DR. HENDE CSABA honvédelmi miniszter: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Országgyűlés! A honvédelem két nagy pilléren nyugszik, egyrészt az eszközökön és a fegyvereken, amelyeket katonáink kezébe adunk, másrészt magukon a honvédeken. Régi bölcsesség, és olyan közhelyszerűnek tűnik, de tényleg igaz, hogy fegyvert, ha van rá pénz, akkor bármikor lehet vásárolni, de elkötelezett és jól felkészült, kiképzett katonát csak hosszú-hosszú idő és anyagi befektetés után tudunk a haza szolgálatába állítani. Ezért kötelességünk, hogy megbecsüljük a Magyar Honvédség személyi állományát, törődjünk vele, és jól felkészített, elkötelezett katonáinkat megtartsuk a hadseregünkben.
Az új katonai életpályának köszönhetően a legjobbak közül is a legjobbak állnak majd a haza szolgálatában, akiknek áldozatvállalását mindenkor megbecsüli az ország. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit