SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER külgazdasági és külügyminiszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Mindenekelőtt szeretném megköszönni a korrektségét, tekintettel arra, hogy a házszabály szerint már múlt héten válaszolnom kellett volna erre a kérdésre, de külföldi útjaim miatt az elmúlt hétfőkön nem tudtam részt venni a parlament ülésén, és önök rendkívül korrekten a múlt héten ezt a kérdést nem tették fel.
Tisztelt Képviselő Úr! Szeretném ismételten leszögezni - mint ahogyan azt a nyilvánosság előtt már többször megtettem -, hogy az én vagyoni helyzetemet kizárólag törvényes források alakították és alakítják mind a mai napig. Én soha, de soha nem titkoltam azt, hogy jómódú családból származom, soha nem titkoltam azt, hogy a szüleim egy egész élet kemény munkájával sikeres üzleti teljesítményt hoztak létre, és soha nem titkoltam azt, hogy engem ők mind a mai napig segítenek, segíteni fognak valószínűleg a jövőben is, segítik a testvéremet is, sőt azt is el tudom önnek mondani, hogy az ő tevékenységük, az ő munkájuk nyomán valószínűleg még az unokáikat is fogják tudni segíteni. Ezt tudom önnek mondani.
És a mindenfajta homályos utalgatást, amit volt kedves előadni az elmúlt kettő percben, azt pedig a lehető leghatározottabban visszautasítom. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit