SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER külgazdasági és külügyminiszter: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Ön egyszerűen hazudik. 200 milliós házam nincsen, egyrészt (Közbeszólások az ellenzék soraiból: 300 milliós! - Felújítás előtt! - Lázár János: Annyiért megveheted!); másrészt pedig szeretném önnek elmondani, hogy ami a szüleim gazdálkodását érintő vádjait illeti, az is hazugság.
(15.30)
Ha utánanézett az adatoknak, akkor nyilvánvalóan tudja, hogy a szüleimnek korábban 60 százalékos résztulajdonában állt vállalatot két lépcsőben, a kétezres évek elején és a 2010-es esztendők elején eladták egy nagy német vállalatnak. Nem mondhatom el természetesen a vételárat, mert egyrészt nem voltam részese a szerződésnek, másrészt pedig nyilvánvalóan minden ilyen magánjogi szerződés ilyen esetben titoktartásra kötelezi a feleket. (Lázár János: Sok mindenről van szó.) Azt viszont el tudom önnek mondani, hogy százmilliós nagyságrendű bevétele származott ebből a tranzakcióból a családnak. (Sneider Tamás: A medencével mi lesz? - Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit