Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleménye Magyarország 20…

Full text search

Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleménye Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről általános vitájának folytatása
Most soron következik a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az Állami Számvevőszék véleményét tartalmazó előterjesztés általános vitájának folytatása és lezárása. A törvényjavaslatot a T/1794. számon, az Állami Számvevőszék véleményét a T/1794/11. számon ismerhetik meg. Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a módosító javaslatokat tegnap 16 óráig lehetett benyújtani.
A mai napon mindösszesen 8 órás időkeretben tárgyalja az Országgyűlés a törvényjavaslatot. A múlt heti házbizottsági ülésen elhangzottak értelmében a tévéközvetítés ma 17 óráig tart. A módosult napirendre figyelemmel a tévéközvetítés időkerete is módosult.
Tájékoztatom az ülés résztvevőit, hogy a tévéközvetítési időben a frakciók időkereteit munkatársaim az üléstermi jelzőtáblán most igyekeznek megjeleníteni, és majd folyamatosan figyelemmel kísérhetik a táblán az időkeretet. (A táblán megjelennek az időkeretek.)
Tisztelt Országgyűlés! Most akkor képviselői felszólalásokra kerül sor. Elsőként Gelencsér Attila képviselő úrnak adom meg a szót.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit