KISS LÁSZLÓ

Full text search

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a nagylelkűséget. Attól tartok, hogy a választ nem tudom elfogadni. Nem tudom elfogadni, mert nemcsak engem nem győzött meg, államtitkár úr, hanem nem győzte meg azokat a pedagógusokat sem, akik önök ellen tüntetnek. Nem győzte meg a karzaton ülő fiatalokat sem, akiktől önök el fogják venni a lehetőséget, hogy tanuljanak. Nem győzi meg ez a válasz, ahogy az önök oktatáspolitikája sem az embereket. (Folyamatos zaj.)
A bolygón nincs olyan ország az elmúlt öt vagy tíz évben, ahol csökkent volna a tankötelezettség, csak Magyarország. Ebben az országban akkora szegénység van, hogy gyermekek éheznek, éheznek a választókörzetemben, Óbudán is. (L. Simon László: Hagyjátok már ezt!) Tavalyelőtt csak azért nem volt káosz a tankönyvpiacban önök szerint (Az elnök csenget.), mert a rendszer annyira rossz volt, hogy még visszajelezni sem tudtak a tanárok az önök által biztosított elektronikus rendszerben. (Közbekiáltás az MSZP padsoraiból: Így van!) A KLIK, amelyet önök dicsérnek, annyira rosszul működik, hogy az önök által elvégzett átvilágítást is titkosítani kellett. Ma sem tudjuk, hogy mi van benne. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.)
Emiatt nem tudom elfogadni a választ, és kérem a parlamentet, ne fogadják el önök sem. Köszönöm. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit