DR. LEGÉNY ZSOLT

Full text search

DR. LEGÉNY ZSOLT
DR. LEGÉNY ZSOLT (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Harangozó képviselőtársam már elmondta, hogy azt szeretnénk kérni önöktől, hogy támogassák az alapvető élelmiszerek áfájának a csökkentését célzó határozati javaslatunkat. Ő szakmai érveket is hozott fel, amelyeket ma a Mezőgazdasági bizottságban fideszes képviselőtársaimmal is már egyébként megtárgyaltunk.
Nézzék, a hasított félsertés áfájának csökkentése után is önök mutatták ki azt, hogy nagymértékben megnőtt a sertéshús felhasználása, illetőleg ez a gazdaság fehérítését is segítette, és ezzel természetesen tudtak segíteni a családoknak, hiszen a megélhetések költségei csökkentek. Ezért arra szeretnénk önöket ismételten kérni, biztatni, sőt, ha lehet ilyet mondani, arra szólítanánk fel önöket, hogy támogassák ezen határozati javaslatot, és segítsenek a családoknak a költségek csökkentésében.
Köszönjük. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit