SZABÓ TIMEA

Full text search

SZABÓ TIMEA
SZABÓ TIMEA (Független): Köszönöm szépen; köszönöm a gesztust. Természetesen az Együtt-PM számára a gyermekéhezés felszámolása a legfontosabb feladat. Sajnáljuk, hogy a Fidesz-kormány erre nem fordít kellő figyelmet.
Ezt nagyon egyszerűen meg lehetne oldani. Természetesen támogatjuk szocialista képviselőtársaink javaslatát, ám egyébként ezt sokkal egyszerűbben meg lehetne oldani: befejezzük a stadionépítést, illetve felére levágjuk a közmédiának csúfolt valaminek a támogatását 70 milliárdról 35 milliárdra. Ebből már kétszer fel lehet számolni a gyermekéhezést Magyarországon, hiszen kiszámoltuk, hogy 18 milliárd forintra van szükség összesen ahhoz, hogy már egy év alatt fel lehessen számolni a gyermekéhezést.
Kérem, támogassák ennek a törvényjavaslatnak a tárgysorozatba-vételét. Lesznek hozzá nekünk is módosító javaslataink. Akkor, amikor az országban 600 ezer gyermek él vécé nélküli, lyukas tetős, penészes falú házakban, akkor nem hagyhatjuk azt, hogy stadionok épüljenek Magyarországon.
Kérem a fideszes képviselők támogatását is ehhez. Köszönöm. (Varju László tapsol.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit