DEMETER MÁRTA

Full text search

DEMETER MÁRTA
DEMETER MÁRTA (MSZP): Úgy gondolom, államtitkár úr, hogy a kérdésem teljesen egyértelmű volt, és arra vonatkozott, hogy normálisnak tartja-e, hogy az utóbbi hónapokban több olyan ügy is van itt említve - akár Horváth András volt NAV-alkalmazott ügye, akár Rogán Antal vagyonosodási ügye, az ezekkel kapcsolatban felmerült kérdések -, amelyeknél érdemben kell tudni, hogy normális-e az, normálisnak tartja-e, hogy olyan esetek történhetnek, az ügyek kezelésének olyan módja történik, ami érdemben ingathatja meg a magyar állampolgárok bizalmát a NAV működésének objektivitásában és megfelelőségében.
Arra vonatkozott a kérdésem, és nyilván érthető volt, hogy jóhiszeműen teszem, hogy hogyan, milyen lépésekkel kívánják ezt a fajta bizalmatlanságot elhárítani és visszaállítani a NAV működésének objektivitását és az ilyen formán történő működését a jövőben. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeretét leteltét.) Köszönöm. (Dr. Bárándy Gergely: Na, most próbálj meg erre válaszolni!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit