TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Folytathatom? Megengedi? (Derültség a kormánypártok padsoraiból.) Köszönöm szépen.
Tehát mi jó szándékúak voltunk, és megkérdeztük önt, hogy miről szól ez a kérdés. Ön nem volt hajlandó válaszolni, sőt egyetlen szakértője sem.
Nézze meg a többi 13 azonnali kérdést! Minden képviselő tudja, hogy mit akar kérdezni. Ön nem azért kérdezte ezt, hogy választ kapjon, hanem valószínűleg azért, hogy szerepeljen, vagy hogy (Nagy zaj az MSZP padsoraiból. - Közbeszólások: Válaszoljon már! - Nem tud válaszolni!) kormánypárti politikust próbáljon, ki tudja, igaz vagy nem igaz vádakkal illetni. (Harangozó Gábor István: Tudod vagy nem?)
Én egyet tudok önnek mondani: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal törvényesen működik. (Lukács Zoltán: Felhívtad az elnököt?) És minden ügyben, a feltett kérdésben is pártatlanul, jogszerűen (Harangozó Gábor István: Ne személyeskedj!), a törvények alapján, a törvények szellemében járt el.
Tisztelettel kérem, hogy a jövőben a kérdését házszabályszerűen tegye fel (Dr. Bárándy Gergely: Ezért nem engedik Amerikába!), és akkor konkrét választ tud kapni a kérdésére. (Dr. Bárándy Gergely: Szóval nem tud válaszolni! Jaj, de gyenge! - Taps a kormánypárti padsorokból.) Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit