DR. HARANGOZÓ TAMÁS ATTILA

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS ATTILA
DR. HARANGOZÓ TAMÁS ATTILA (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Államtitkár úr, tényleg nem értem, hogy ez most mi volt. Két konkrét számot tudott itt elmondani, ez a 2002 meg a 2004; ez legalább szám volt, ez tény és való.
A következő kérdéseket tettem föl. Mikor fogják bevezetni az új életpályamodellt? Mennyi pénzt sikerült a költségvetésben kialkudni erre? Mikor kapja meg az Országgyűlés bizottsága ezeket az anyagokat? Ön egyikre sem válaszolt semmit. Mondhatnám, a válasza az én számomra azt jelentette, hogy nem lesz új életpályamodell ebben a ciklusban sem. Természetesen sem ezt, sem a konkrét válaszát elfogadni nem lehet.
Annyit engedjen meg, mert 2004-ből a tűzoltókat emlegette: valóban van ebben felelőssége az akkori kormánynak, de önnel ellentétben én azt gondolom, hogy az az ötmilliárd forint jó helyre ment a tűzoltókhoz, és nem pénzkidobás volt, ahogy ön ezt érzékeltette.
Válaszát ilyen tekintetben elfogadni nem lehet, és nagyon sajnálom (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy ismét nem tudott semmi megnyugtatót mondani ennek a több tízezer embernek. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit