HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Köszönöm szépen a szót, alelnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! A mai interpellációm témája a kormány pénzszórásáról szól, szólna. Mert ugye, zajlik az élet, s emiatt nem lehet sok kérdés mellett elmenni. Ezért a miniszter urat most meg szeretném kérdezni: kik azok a kormányzati vezetők, akik a korrupciós listán szerepelnek? Igaz-e, hogy azért terjesztik ki a termékdíjat, mert Európa legmagasabb áfáját nem merik tovább emelni? Önök támogatják-e az internetadót?
Felszólítom a kormányt, hogy ne csak módosítsa, vonja is vissza az internetadót! Hozzák nyilvánosságra a korrupciós listán szereplő személyeket! Szüntessék meg a korrupció okát, a 27 százalékos élelmiszeráfát! Ha ezt nem teszik meg, olyan állampolgári engedetlenségi mozgalommal láthatják majd szembe magukat, amibe önök bele fognak bukni. Várom válaszát. (Moraj a kormánypártok, taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit