DR. CZOMBA SÁNDOR

Full text search

DR. CZOMBA SÁNDOR
DR. CZOMBA SÁNDOR nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Asszony! Mindenki, aki eddig jogosultságot szerzett korkedvezményes nyugdíjra, továbbviszi, ha 15 év múlva szerzett 3 évre, akkor továbbviszi ezt a jogosultságát; egy.
A bányászok tekintetében, akinek 25 évnél nagyobb időtartamban van munkaviszonya, mélyművelésű bányák esetében, bizonyára tudja ön is, az átmeneti bányászjáradék megmarad. Megmarad a nők 40 éves jogviszony után járó kedvezménye. És ahogyan jeleztem korábban is, vannak olyan munkakörök, elismerem én is, bár a munkáltatónak lenne kötelessége az egészséges és biztonságos munkafeltételekről gondoskodni, de vannak olyan munkakörök, amelyeknél ezt jelenleg sem tudjuk teljesíteni, ezért érdemes abban gondolkodni adott esetben, hogy akár munkaidő-kedvezménnyel, akár osztott munkakörrel, a job sharinggel - ahogyan ma már erről szó volt -, akár könnyített munkakörben; gondoljuk át - és az asztalon is van ez a fajta gondolkodásmód - a következő időszakban (Az elnök csenget.), de az intézményesített korkedvezményes nyugdíjrendszert (Az elnök csenget.) nem kívánjuk fönntartani.
(14.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit