LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: A jegyzőkönyvvezetőknek képviselőtársam föladta a munkát, az utolsó néhány mondat leírása nem lesz egyszerű feladat, de a házszabály erre vonatkozóan rendelkezik és szabályokat tartalmaz.
Megjegyezném először is, kedves képviselőtársam, hogy bizonyára elkerülte a figyelmét, hogy jó néhány följelentés kapcsán a mostani kormány által felügyelt és irányított rendőrség végezte azokat a nyomozásokat, amelyek a nemzeti parkok esetében a nyomozások lezárása után vádemelésekhez vezettek. Tehát azzal vádolni a kormányt, hogy ha valaki visszaél a törvény adta jogával vagy lehetőségével, azzal vádolni a kormányt, hogy mi nem járunk el, az súlyos hiba lenne, hiszen a Bükki Nemzeti Park és a Hortobágyi Nemzeti Park esetében is folynak bizonyos eljárások.
A Kehi vonatkozásában… (Gőgös Zoltán közbeszólása.) Gőgös képviselőtársam türelmetlenségét részben megértem, de kérem, hagyja, hogy befejezzem a választ. Nagyon szépen köszönöm. Tehát a Kehi vonatkozásában az eljárási szabályokat törvények rögzítik, képviselő úr, amelyeket ön is megismerhet és az adatokhoz hozzáférhet. Ezt is a kormány biztosította az ön számára. Arra kérem, hogy ezt tartsuk tiszteletben. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit