LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársam! Támogatom a parlagfű elleni küzdelmét, ezt kérem a minisztériumtól, hogy támogassa az ön küzdelmét, és a kormányon belül a jövő évi költségvetésben vagy a tartalék vonatkozásában a civilek igényeit is figyelembe fogjuk venni.
Itt megragadnám az alkalmat, természetesen bőségesen van tennivalója a kormányzatnak ebben az ügyben, de érdemes volna azon elgondolkodni a kormány számonkérése mellett, hogy a társadalmi aktivitást hogyan lehetne a civilek közreműködésével és segítségével még intenzívebbé tenni. Először is felelőssége van annak, aki a föld tulajdonosa; ha állami földterület, azért, ha magántulajdonban lévő földterület, azért. Felelőssége van a területileg illetékes önkormányzatnak is, amelynek minden lépést meg kell tennie, főleg a közmunkaprogramokkal támogatott önkormányzatoknak a parlagfű-elhárí-tásért.
És természetesen felelőssége van a tárcának, hogy minél több ilyen kezdeményezést támogasson. Készen állunk az önnel való együttműködésre. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit