NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Tisztelt Miniszter Úr! Sajnos, nem tudom elfogadni a válaszát, bár komoly előrelépés az, hogy lemond a tiszteletdíjról, de azt gondolom, hogy a feladatát sem tudja tisztességgel ellátni az, akinek elvileg tízórás munkaideje van, és emellett tölt be még komoly vezető pozíciókat.
Számunkra nemcsak az fáj, és nemcsak az volt a probléma a politikusi álláshalmozással, hogy több helyről vesznek föl főállású fizetést, hanem az is, hogy nem tudják tisztességgel ellátni a feladatukat. Ha ő ezt pénz nélkül is úgymond hajlandó, sőt úgy tűnik, hogy kifejezetten szeretné, azért az finoman szólva több mint gyanús, ha neki még pénz nélkül is megéri, hogy ezeket a feladatokat ellássa. Tehát ha egy olyan ember, aki - hadd éljek ezzel a feltételezéssel - a Bajnai-kormány szakállamtitkára volt, mindenáron pénz nélkül is végezné ezeket a köz érdekében, az nagyon szépen hangzik, de engedje meg, hogy ezt ne higgyem el és ne is fogadjam el.
Tehát ha tisztességgel el kívánja látni a feladatát, adjanak lehetőséget azoknak a rejtett erőforrásoknak is tekinthető gazdasági menekülteknek, akik külföldre kényszerülnek, mert itthon nem találnak tisztességes munkahelyet, és ezért kérem, hogy szüntessék meg a politikusi álláshalmozást, és tegyék nyilvánossá az ő vagyonnyilatkozatát is, mert nem elérhető. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit