KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Elnök úr, köszönöm. Tisztelt Képviselő Úr! Szeretném leszögezni, hogy Mátraverebélyen négy fő részvételével körzeti megbízotti csoport működik, az ő segítségükre járulnak hozzá a rend fönntartásához a bátonyterenyei, illetve a megyei rendőrfőkapitányság személyi állományához tartozó rendőrök. Azt lehet mondani, hogy állandó rendőri jelenlét van, még egyszer mondom, a körzeti megbízotti csoportnak köszönhetően.
Nyilvánvaló, hogy még többet szeretnénk tenni, mi sem vagyunk teljesen megelégedve az ott megteremtett közrendi, közbiztonsági állapotokkal, szeretnénk többet tenni, elmondtam, de még egyszer mondom, javulás tapasztalható.
(14.20)
Ezt nem mi mondjuk, hanem a településen élők, illetve a település vezetői.
Ami pedig a hordóba tüzet rakó embereket illeti, a rendőrség tájékoztatása szerint ez nem felel meg a valóságnak, ilyen jelenséget a rendőrség ellenőrzése nem tapasztalt. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit