SNEIDER TAMÁS

Full text search

SNEIDER TAMÁS
SNEIDER TAMÁS (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! Ez a helyinek tűnő probléma egyébként két megyét is érint, hiszen Hatvantól Salgótarjánig ezek a mátraverebélyi bűnözők mindenhol megjelennek, a vasútvonalak mentén, a városokban, és mindenhol követnek el bűncselekményeket. Én egyáltalán nem tudnám ezt az optimista szemléletmódot követni, amit most itt elmondott államtitkár úr. Az egyszerűen nem megoldás, hogy időnként odavezényelnek akár 20-30 rendőrt is egy településre. Egyetlenegy megoldás van. Az, amit a Jobbik már réges-régóta szorgalmaz: ezeken a gócpontokon, ezekben a gócpontokban igenis, létre kell hozni a rendőrőrsöket vagy adott esetben csendőrőrsöket, és a kellős közepén az ilyen telepeknek oda kell telepíteni állandó jelenléttel a rendőröket. Csak így lehet rendet tenni ezeken a településeken, máshogy elképzelhetetlen.
Ezen a településen, kérem szépen, mintha az amerikai krimikben járnánk, olyan állapotok uralkodnak. Hordókban égetik a tüzet, és az útonállók ott állnak kint az út szélén, a mai nap is egyébként, nemrég jártam arra. Egy hete is ezt láttam pontosan, úgyhogy nem tudom elfogadni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) ezt a választ, ami itt elhangzott. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit