DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen. Képviselő úr, az ilyen felszólalásaival devalválja ezeknek a szavaknak az értékét. Ha mindig mindenkire ezeket a jelzőket használja, akkor az emberek ezt öntől nem fogják komolyan venni, mert kötőszóként használja ezeket a kifejezéseket. Nem olyanokat, mint a jobbikosok, mert van ennek még cifrább válfaja is, de azért mégis, az ön retorikájában ez szerintem teljesen elértékteleníti a szavak értékét. (Zaj az MSZP soraiban.)
Annyi mindent említett, képviselő úr, hogy nem is tudom, melyik részére válaszoljak. Például a kereskedelmi forgalom folyamatos bővülése elképzelhető úgy, hogy az emberek átlag-életszínvonala nem emelkedik? Nem képzelhető el, mert pontosan az ő napi fogyasztásuk emeli ezt. Aztán az ingatlanpiaci boom, az, hogy sokkal nagyobb most a forgalom az ingatlanpiacon… (Moraj az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit